Kontakt

DFM A/S

Kogle Allé 5

DK-2970 Hørsholm

Tlf: 77305800

E-mail: administration@dfm.dk

CVR/VAT#: DK29217939

OBS!

Det er ikke alt der er listet på dette website. Så spørg endelig. Vi udvikler hele tiden nye metoder, og specialiserer os i nye teknikker. Så ønsker du tilbud eller mere information, så tag direkte kontakt administration@dfm.dk

YDELSER

Hvad kan DFM gøre for dig og til hvilken pris?

Qua DFM’s rolle som NMI (Nationalt Metrologiinstitut) er der visse standardydelser inden for kalibrering og referencematerialer, som altid vil være tilgængelige for enhver virksomhed i Danmark.

Den samlede portefølje af ydelser og en tilhørende prisliste ses beskrevet herunder.

Ud over standardydelser tilbyder vi også projektsamarbejder og løser kundeopgaver. Hvis tid, penge og kvalitet er en vigtig faktor for dig og din virksomhed, så kontakt os og hør om vi kan være med til at løse dine udfordringer.

KALIBRERING

Hvad er en kalibrering?

Ved en kalibrering får du bestemt visningsfejlen på dit måleinstrument. Vi sammenligner dit udstyr med de normaler, som vi er ansvarlige for at vedligeholde.

Som medlem af EURAMET-samarbejdet, kan DFM sammenligne målenormaler med de 36 andre europæiske medlemslande. Foruden EURAMET-medlemskabet er DFM også udpeget af Sikkerhedsstyrelsen til at være medlem af DANIAmet-NMI og har sporbarhed til bl.a. det internationale 1 kg prototype, der er opbevaret hos BIPM i Paris.

Se hvilke ydelser DFM tilbyder inden for kalibrering.

KONSULENTARBEJDE

En hjælpende hånd til specialistopgaver eller bare supplerende viden

En konsulent fra DFM er en vitaminindsprøjtning til dit projekt, din organisation eller dit produkt.

Med knofedt og rygsækken fyldt med viden drager vi ud til enhver virksomhed, der har brug for en hjælpende hånd indenfor måleteknik, kvalitetssikring, kalibrering eller hjælp til at få din virksomhed eller dit produkt certificeret. Se eksempler på projekter.

Hvis du er en lille eller mellemstor virksomhed, kan du starte med et gratis innovationstjek. Vi bruger 20 timer på at hjælpe dig og din virksomhed inden for de felter, hvor I har udfordringer. Læs mere om et gratis innovationstjek.

REFERENCEMATERIALER

Stol på dine væsker og opløsninger

Skal du kende den nøjagtige ledningevne og kræver din slutbruger sporbarhed til DANAK?

DFM er DANAK akkrediteret (akkreditering nr. 511) og kan hjælpe dig med elektrolytisk ledningsevne, certificerede pH-buffere, referencematerialer, optisk bølgelængde kalibrering og nanopartikel referencemateriale.

DFM har standardkalibreringer og kan på bestilling lave special opløsninger og sporbare løsninger til dit behov.

Se om vi har det referencemateriale, som du lige står og mangler.

DOKUMENTATION

Optimer dine konkurrenceparametre

Hvorfor have styr på dokumentationen af dine produkter? Specielt nyopstartede virksomheder kan have udfordringer med dokumentationen af et produkt eller af de procedurer der er i virksomheden. At have styr på dette kan bringe virksomheden i en gunstig situation, når produktet skal lanceres i både ind- og udland.

Oftest kræves en ISO certificering eller en akkreditering. Hvad skal du bruge og hvordan finder du ud af hvilke standarder du skal leve op til og hvad der skal gemmes af informationer?

Nærm dig markedets behov og efterspørgsel efter dokumentation og se hvad DFM kan gøre for din dokumentation.

KURSER

Videndeling på mange planer

Der er mange måder at lære på og mange niveauer at indtage viden på. DFM tilbyder kurser på flere niveauer og af forskellige typer.

  • Hands-on kurser
  • Plenum undervisning
  • En til en undervisning
  • Gå-hjem møde på DTU eller i virksomheden
  • Præsentationer af igangværende projekter
  • Info møder om innovations muligheder og projektmidler

Al videndeling er til markedets laveste priser. Se listen over aktuelle kursusdage.

Nærm dig markedets behov og efterspørgsel efter dokumentation og se hvad DFM kan gøre for din dokumentation.

PRISLISTE

Alting har en pris - enten penge eller tid

DFM’s standardydelser har en fast standardpris. Se information om priser på standardydelser.

DFM’s specialydelser bliver prissat på baggrund af de ønsker du har til produktet og metoden vi bruger. DFM arbejder med en fast timepris der afhænger af det kompetenceniveau, der skal til for at løse opgaven. Se eksempler på projekttilbud.

DFM støtter små og mellemstore virksomheder (SMV) der har behov for måletekniske kompetencer. I den forbindelse er det muligt for virksomheden at blive berettiget til et Innovationstjek, der ikke kræver en finansiel investering fra virksomhedens side. Se info om Innovationstjek her. Hvis der er tale om et større projekt hjælper DFM både SMV’er og større firmaer med at søge midler til dette.