Kontakt

DFM A/S

Kogle Allé 5

DK-2970 Hørsholm

Tlf: 77305800

E-mail: administration@dfm.dk

CVR/VAT#: DK29217939

 DFM_2019_Kim_2984_133x133_14

Kim Martin Segelcke
Salg og marketing
+45 2545 9048
kse@dfm.dk

KURSER OG ARRANGEMENTER

DFM er kendt for sit høje videnniveau, men lad dig ikke snyde. Vi tilbyder undervisningsforløb og kurser på mange niveauer. Dog er det sandt, at vi inden for metrologien og forskningen er førende på vores felt.

 • Du kan booke os til at lave et gå-hjem møde i din virksomhed. Det er omkostningsfrit for gå-hjem møder, hvor forskningen allerede er foretaget
 • Vi kan lave virksomhedsspecifikke kurser, så indholdet passer perfekt til jeres behov
 • Savner du input til test, verifikation eller produktudvikling, så kan et halvdagskursus inden for emner som partikelanalyse, kalibrering eller optiske test måske være en god platform at arbejde videre på

DFM tilbyder blandt andet følgende kurser:

 • Grundlæggende usikkerhedsberegning. Se kursusbeskrivelse her
  • Avanceret usikkerhedsberegning. Se kursusbeskrivelse her
  • Lasersikkerhed. Se kursusbeskrivelse her
  • Softwarevalidering. Se kursusbeskrivelse her
  • God vejepraksis i prøvelaboratorier. Se kursusbeskrivelse her

Skal jeg på skolebænken igen?

Størstedelen af DFM’s kurser er en blanding af teori, hands-on og dialog. Det er vigtigt for os at vise, hvordan den praktiske del af metrologien kan hjælpe en virksomhed og den enkelte ansatte i hverdagen. Vores kursister evaluerer kurserne som meget givende og deltagelsen i kurset har hjulpet dem til indsigt i deres daglige arbejde og åbnet døre i forbindelse med videreudvikling af produkter og processer.

Hvorfor vide noget om den basale metrologi?

At få teorien bag den software eller den opstilling man bruger hver dag giver en helhedsforståelse, så fejl i målinger og usikkerheder nemmere fanges og kan gennemskues.

Ved et kursusforløb kan man i løbet af kort tid mestre en måleteknik eller måleproces, og yderligere skabe kvalitet af de målinger, der bliver lavet på arbejdspladsen.

Hvordan hænger det sammen?

DFM videndeler på alle niveauer og tager også ud til folkeskoler, universiteter og foreninger, for at udbrede viden om metrologiens underfundige sammenhænge med hverdagen.

Vi stræber efter, at DFM’s viden bliver tilgængelig for alle, og deltager f.eks. aktivt i Forskningens døgn, som er en fantastisk måde at komme ud til skoler, institutioner, andre firmaer og foreninger på.

“Jeg hørte dit foredrag om vinkler på Vallensbæk Skole i dag. Jeg blev meget fascineret af emnet, jeg har aldrig tænkt over, så meget der er at vide/tænke om vinkler og måleenheder, og så meget der er at bruge sin viden om trekanter til! Tak for et spændende foredrag”

– Sofia 9.a

Arrangementer

Løbende afholder vi spændende arrangementer, hvor vi fortæller om samfundsrelevante projekter, viser rundt i laboratorier eller laver prøveopstillinger, så du kan komme med emner, vi sammen kan måle på.

Hold dig opdateret på siden her.

Virksomhedsspecifikke kurser

For at sikre, at den tid du og dine kollegaer bruger på et kursus, er den bedst mulige investering, tilbyder DFM virksomhedsspecifikke kurser. Kurset eller oplægget udarbejdes specielt til de behov I har i jeres virksomhed/afdeling.

Det kommer bag på mange, hvor lidt ressourcer der egentlig skal bruges, når kurset afholdes i egne lokaler. Ring og få en snak med en af vores forskere, så vi kan hjælpe dig med at optimere jeres videnbank internt.