Kontakt

DFM A/S

Kogle Allé 5

DK-2970 Hørsholm

Tlf: 77305800

E-mail: administration@dfm.dk

CVR/VAT#: DK29217939

 

 

Jan Conrad

Jan C. Petersen
Fotonik
+45 25459017
jcp@dfm.dk

Jan Hald

Jan Hald
Nanoteknologi / Dimensionel metrologi
+45 25459019
jha@dfm.dk

DFM_2016_Lisa_C_DeLeebeeck_3481_133x133_18

Lisa C. DeLeebeeck
Elektrokemi
+45 25459036 
ldl@dfm.dk

Konsulentarbejde

Til sammen har vi mange års erfaring indenfor forskning, udvikling, internationalt projektsamarbejde, implementering af metoder og dokumentation af alle nødvendige procedurer.

Hvis du har en udfordring indenfor fysikkens, kemiens eller teknologiens verden, foretager DFM gerne en vurdering af din problemstilling. Vi vurderer om vi kan hjælpe dig, eller anbefaler nogen, der kan.

Kontakt os for at booke et møde.

Første møde og vurderingen er selvfølgelig gratis.

Hvad koster erfaring?

Erfaring og kompetencer er som regel en bekostelig affære. Vi bruger vores erfaring til at vurdere omfanget og tidsrammen for dit projekt, samt til at overholde de krav og specifikationer som er opstillet fra start. Vores erfaring betyder også, at vi indtil dato har en leveringsgaranti på 100% – dvs. ingen overskredne deadlines. Da vores rolle i samfundet er at dele vores viden, og vi derfor kun skal have de helt basale omkostninger dækket, så vurderer vi projektet og afhængigt af kompleksitet koster det kun 1200-1500 kr per konsulenttime.

For den investering får du en erfaren Ph.D kandidat eller Doktor Scient ved din side, så du kan komme videre med din udvikling af virksomheden eller dine produkter.

Hvorfor skal du vælge DFM som opgaveløser?

Hvis DFM har hovedansvaret for en opgave, kan vi garantere, at din udfordring bliver vurderet, løst, implementeret og testet – altså bliver fulgt helt til dørs, hvis det er dit behov.

Det er bare i orden

Ud over de naturvidenskabelige discipliner kan vi også tilbyde dig konsulenthjælp til udvikling og implementering af et kvalitetsstyringssytem. Hvis din virksomhed eller produkt skal certificeres, så kan DFM også hjælpe med dette. I det hele taget er en af DFM’s stærkeste kompetencer dokumentation. Vi arbejder dagligt med strenge kvalitetskrav i forbindelse med kalibrering og referencematerialer og vores dokumentation er på aller højeste niveau.

Bruger du test og sporbarhed som en konkurrence­parameter?

Sætter dine kunder krav til de test du laver? Ved at få sporbarhed til DFM eller få implementeret de korrekte usikkerhedsberegninger, skaffer du dig og din virksomhed en uovertruffen konkurrenceparameter.

Mangler du en valid testmetode af dit produkt? Skal din virksomhed kvalitetssikres eller certificeres, eller har du brug for en udviklingspartner med erfaring fra højteknologiske projekter?

Kontakt os for et uforpligtende møde – vi glæder os til at høre fra dig.